Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε!

Τελικά, μετά από ατέλειωτες ώρες βασανιστικής σκέψης και συζήτησης και χάρη στην προτροπή και την στήριξη πολλών, αλλά και στην κατά πώς φαίνεται ανυπότακτη συνείδησή μας που προτιμούσε ακόμη και την ήττα παρά την παράδοση των όπλων, πήραμε την απόφαση να συμμετάσχουμε στις εκλογές του Απρίλη.

Έτσι, γι'άλλη μια χρονιά ήμασταν εκεί κι ήσασταν κι εσείς εκεί! (Χάρη σ'αυτή τη συμβολή σας υπάρχουν ανεξάρτητοι φοιτητές τόσο στο ΔΣ, όσο και στην επιτροπή 6ου έτους.) Και σε μια απ'τις πιο δύσκολες χρονιές, πρέπει να είμαστε όλοι -κυριολεκτικά όλοι- παρόντες και να κάνουμε ό,τι περνάει απ'το χέρι μας για το Πανεπιστήμιο και την πολύπαθη πατρίδα μας.


(Οι γενικότερες κοινωνικο-πολιτικές εξελίξεις τρέχουν και μας προλαβαίνουν, γι'αυτό και δεν ενημερώσαμε για τη δραστηριότητά μας εντός σχολής. Εν καιρώ, θα αναρτήσουμε τις προτάσεις που καταθέσαμε στο ΔΣ αμέσως μετά τις εκλογές, όπως και τα κωμικοτραγικά τα οποία έλαβαν χώρα με πρωταγωνιστές τους συνήθεις υπόπτους κατά την προσπάθεια σύστασης του Ταμείου του συλλόγου.)


Πολλές νοοτροπίες παραμένουν ως είχαν κι οι δυσκολίες να υλοποιηθούν ακόμη και τα βασικά και πλέον λογικά πράγματα είναι υπαρκτές. Εντούτοις, στους απανωτούς τυφώνες, που σαρώνουν παιδεία, υγεία και κάθε πτυχή της ζωής, της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας μας, οφείλουμε να υψώσουμε και να ενώσουμε όλοι μαζί τη φωνή μας! Αν όχι τώρα, πότε;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου