Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Αποτέλεσμα Συνέλευσης (23/9/2011)

Τελικά πραγματοποιήθηκε σήμερα Γενική Συνέλευση, η οποία αποφάσισε αναβολή της εξεταστικής για τη Δευτέρα 26/9 και την Τρίτη 27/9 και νέα Γενική Συνέλευση την ερχόμενη Τρίτη. Αρχικά ξεκίνησε ως συζήτηση και παρ' όλο που δεν υπήρχε μικρόφωνο, να σημειωθεί ότι υπήρχε πρωτοφανής ησυχία και ακούστηκαν διάφορες απόψεις.

Εν τέλει, το σώμα κλήθηκε να αποφασίσει κατά πόσο υπήρχε απαρτία, προκειμένου να ληφθεί μια απόφαση για το αν θα πραγματοποιηθούν ή όχι τα μαθήματα της Δευτέρας και Τρίτης ή αν θα έπρεπε να συγκληθεί ΔΣ για να λάβει τέτοια απόφαση.

Εμείς προτείναμε, για να μην υπάρξει θέμα αναίρεσης της προηγούμενης μαζικής συνέλευσης (με το να μη δίνονται τα μαθήματα, ενώ η σχολή έχει αποφασιστεί να μείνει ανοιχτή) από μια συνέλευση που οριακά επιτύγχανε την απαρτία, να αποφασίσει το ΔΣ τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης τη Δευτέρα (αντί της Τρίτης που έχει οριστεί) και εκείνη την ημέρα λόγω συνέλευσης να αναβληθούν τα μαθήματα (καθώς ούτε το ΔΣ μπορεί να αναιρέσει απόφαση Γενικής Συνέλευσης, αποφασίζοντας π.χ. ότι τα μαθήματα δεν θα πραγματοποιηθούν μέχρι την Τρίτη, κόντρα στην απόφαση που είχε ληφθεί).

Εν τούτοις, θεωρήθηκε ότι εφόσον υπήρχε απαρτία θα έπρεπε να ληφθεί μία απόφαση. Αναλυτικά μπορείτε να δείτε στο μπλογκ του ΣΦΙΑΠΘ τις προτάσεις που κατατέθηκαν: http://sfiapth1.blogspot.com/2011/09/2392011.html

Επόμενο ραντεβού για συνέλευση την Τρίτη, ενώ την Κυριακή στις 3 ορίστηκε συνάντηση στη σχολή, για να αποφασιστεί και ο τρόπος με τον οποίο θα διασφαλιστεί από Δευτέρα η απόφαση που λήφθηκε σήμερα.


Υ.Γ.: Παρ' όλο που δε συγκεκριμενοποιήθηκε, γενικά έγινε αποδεκτό ότι η εξεταστική θα διεκδικηθεί ολόκληρη μετέπειτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου