Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Συνεδρίαση του ΔΣ & Συνάντηση με τον Πρόεδρο για τους 6οετείς και επί πτυχίω


Όπως είχαμε ήδη ενημερώσει, συγκαλέσαμε ΔΣ για αύριο (Δευτέρα 19/9) στις 11 και ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της Σχολής να μας δεχτεί στις 12, για το ζήτημα που έχει προκύψει με τους 6οετείς και επί πτυχίω φοιτητές. 


 Διαβάστε περισσότερα για τις επιλογές και τα περιθώρια που υπάρχουν στο κείμενο: "Για τους 6οετείς και επί πτυχίω..." http://anexartitoi-foitites-iatrikis.blogspot.com/2011/09/6.html. Κι επειδή οι προβληματισμοί που διατυπώσαμε σ' αυτό μπορεί και να βγουν αληθινοί, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε κατά πόσο οι συνάδελφοι των παρατάξεων θα προσέλθουν τελικά.

Αυτό που ζητάμε από τους άμεσα ενδιαφερόμενους είναι αφενός να πιέσουν τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ να αναλάβουν την ευθύνη τους και αφετέρου να προσέλθουν και οι ίδιοι στη συνεδρίαση και αν είναι εφικτό και στη μετέπειτα συνάντηση με τον Πρόεδρο.

Ζητούμενο είναι να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή λύση για τις δύο αυτές κατηγορίες συμφοιτητών μας (στα πλαίσια και τις δυνατότητες πάντα που προκύπτουν από την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της προηγούμενης Τρίτης -ενδεχομένως και της επόμενης.) Οπότε σημαντική η συμβολή όσων μπορούν για να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου