Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Πραξικόπημα;;


     Δεδομένων ορισμένων προβλημάτων που προέκυψαν στο πρόγραμμα της εξεταστικής, λόγω της αναβολής ορισμένων μαθημάτων, τα οποία βρέθηκαν να συμπίπτουν με ημέρες και ώρες άλλων, ήταν σημαντικό το ΔΣ να λάβει γνώση και να ενεργήσει προκειμένου να λυθούν τα όποια προβλήματα, σε περίπτωση που η σχολή ανοίξει την Τρίτη. Σε κάθε περίπτωση έπρεπε να καταστεί σαφές στη Γραμματεία ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική με τις ημερομηνίες, να τηρείται κατά το δυνατόν ο οδηγός σπουδών και να μην επιτρέπεται σε κλινικές να ορίζουν αυθαίρετα ημερομηνίες (καθώς ακούσαμε διαμαρτυρίες και για κάποια σημεία του αρχικού προγράμματος.)

     Για το λόγο αυτό ζητήσαμε να συνεδριάσει το ΔΣ σήμερα (Δευτέρα 5/9) στη 1μ.μ., ώστε σε περίπτωση που ανοίξει η σχολή την Τρίτη να έχουν ήδη επιλυθεί τα όποια προβλήματα ή σε περίπτωση που η κατάληψη συνεχιστεί να μη δημιουργηθούν κι άλλα. Στην πρόταση δεν απάντησε κανείς θετικά κι ούτε εν τέλει προσήλθαν σήμερα (άραγε για ποιο λόγο ζητάμε να μας εκλέγουν στο ΔΣ, εάν δεν πρόκειται να μεριμνήσουμε για τα προβλήματα που παρουσιάζονται στους συμφοιτητές μας;;...)

   Μια απάντηση μονάχα μας έκανε εντύπωση: τα μέλη του ΔΣ που συμμετέχουν στην κατάληψη (ας μην κατονομάσουμε παράταξη) θεωρούν πως ΔΣ δεν υπάρχει τώρα και πως αρμόδιο «όργανο» για να αποφασίζει για όλα είναι το συντονιστικό κατάληψης!!! Ενδιαφέρουσα άποψη!
Άρα μας λέτε ότι τα εκλεγμένα όργανα του Συλλόγου έχουν καταργηθεί; Τα πάντα καταλύονται φασιστικά και μπορούν αυθαίρετα να αποφασίζουν κάποιοι για όλους;; Εμείς ξέραμε ότι τα δικτατορικά πραξικοπήματα ήταν ειδικότητα της άκρας δεξιάς… Ίσως και να κάναμε λάθος. Τα συμπεράσματα δικά σας και μακάρι να βγουν και να μας διαψεύσουν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου